O nouă șansă pentru o carieră în Marina Militară

577
O nouă șansă pentru o carieră  în Marina Militară - fortele1-1470761260.jpg
Tinerii interesați de o carieră în Forțele Navale Române au posibilitatea de a se înscrie la sesiunea a II-a a concursului de admitere organizat de Școala Militară de Maiștri Militari de Marină "Amiral Ion Murgescu", în perioada 5-7 septembrie.

Unitatea de învățământ scoate la concurs 33 de locuri, numai pentru băieți, iar pentru aceasta, absolvenții de liceu, cu diplomă de Bacalaureat, vor trebui să întocmească și să depună dosarele de candidat la Birourile de Informare Recrutare din județul în care își au domiciliul.

Prin Birourile de Informare Recrutare, toți candidații vor fi înștiințați despre susținerea probelor din cadrul etapei I, mai exact, probele sportive, testul psihologic și interviul, care se vor susține la Centrele Zonale de Selecție și Orientare. Cei declarați admiși la etapa I primesc dreptul de a se prezenta la sediul Școlii Militare de Maiștri de Marină "Amiral Ion Murgescu" pentru a participa la etapa a II-a, și anume, proba psihotehnică și proba de verificare a cunoștințelor la matematică (algebră și trigonometrie) și fizică (mecanică și electricitate). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2858 secunde