O șoferiță s-a ciocnit cu un TAB în centrul Constanței

455
O șoferiță din Constanța a intrat cu autoturismul într-un transportor blindat aparținând armatei române, după ce a alunecat cu mașina pe o pată de ulei.
Potrivit polițiștilor de la rutieră, TAB-ul făcea parte dintr-o coloană de vehicule militare care se deplasa pe strada Baba Novac către o unitate militară. Din câte se pare, transportorul s-a defectat și a fost nevoit să oprească, moment în care, o șoferiță care circula într-un autoturism în spatele coloanei militare a intrat în plin în TAB, șifonându-și serios mașina. Polițiștii spun că femeia ar fi frânat brusc, însă mașina a derapat pe o pată de ulei lăsată pe carosabil de TAB-ul defect. În urma ciocnirii nu a fost nimeni rănit însă au existat pagube materiale.
Transportorul blindat făcea parte dintr-un transport mai mare de tehnică militară repatriată zilele trecute din teatrul de operații din Irak. Cele peste 80 de mijloace tehnice, ce aparțin Forțelor Terestre, au ajuns în țară prin portul Constanța fiind transportate de nava școală "Albatros".
În momentul accidentului, vehiculele militare se îndreptau către unitățile de apartenență.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.803 secunde