O tânără a fost mutilată de un grup de bătăuși. Află reacția fetei!

835
2
O tânără a fost mutilată de un grup de bătăuși. Află reacția fetei! - mutilata18945400-1353397354.jpg

O tânără autistă a fost mutilată de un grup de bătăuși, iar după doi ani a devenit model. Sophie Russell, de 16 ani, a lipsit zcee luni de la școală pentru că a suferit mai multe intervenții chirugicale, după ce fața ei a fost distrusă.


Tânăra se îndrepta spre casa prietenului ei când a fost atacată de un grup de patru fete și cinci băieți, lăsând-o cu leziuni grave.Sophie s-a ales cu nasul spart, cu vânătăi, cu cicatrice pe buză. Doi ani mai târziu, adolescenta care suferă de sindromul Asperger a ajuns în finala unui concurs de frumusețe.


În ciuda necazului pe care l-a avut, tânăra din Louth le-a mulțumit atacatorilor săi spunând că în felul acesta a ajuns să-și urmeze visul de a concura la un concurs de frumusețe, informează realitatea.net.


"Le mulțumesc celor care m-au bătut pentru că nu aș fi persoana care sunt azi, am devenit o persoană mult mai bună. Sunt mult mai ambițioasă, datorită lor."


Comentează știrea

ion
20 noiembrie 2012
asa si?

asa.. si unde este stirea? sau ce vreti voi sa intelegem? ca trebuie sa mutilam fete pe strada ca sa ajunga si ele miss? sau concluzia este votati gigi chiru? :-)))))) penibili.... cred c a asta e articol scris de bosanceanu

Roibu
20 noiembrie 2012
Pentru Ion

Ai inteles bine,trebuie sa fim in continuare iertatori cu toti cei ce ne fac rau,ca altfel suntem prosti,si nu intelegem ca tot raul e de fapt doar spre binele nostru.Si cu Chiru, la fel,pedeleii ne-au produs distrugeri mari si trebuiesc votati ca sa distruga in continuare,spre binele nostru.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2779 secunde