O tânără care s-a sinucis în seara de Revelion a urat ”La mulți ani” în mesajul de adio

372
O tânără care s-a sinucis în seara de Revelion a urat ”La mulți ani” în mesajul de adio - medicinalegala-1609664020.jpg

Articole recomandate

O tânără de 30 de ani din Cluj-Napoca, care s-a sinucis în seara de Revelion, a lăsat un mesaj de adio în care amintea suferințele pe care le-a trăit în anul 2020 și ura ”La mulți ani” apropiaților.


Tânăra care suferea de depresie se afla singură în locuința ei când și-a pus capăt zilelor și a fost găsită de fratele ei, care a sunat la 112, scrie Monitorul de Cluj.


„Poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 16.00, joi, 31 decembrie 2020. Cadavrul persoanei a fost transportat la IML în vederea efectuării autopsiei, urmând a fi stabilite împrejurarile exacte în care a survenit decesul persoanei. Cercetările sunt efectuate în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.


Într-un mesaj de adio postat pe Facebook înainte de a se sinucide, tânăra a urat un an nou fericit tuturor.


„Într-un singur an, s-au întâmplat multe. Au venit și au plecat multe sentimente și persoane. Cei pe care îi iubeam (dintre cei care au plecat)…. au devenit simple cunoștințe, iar simpli străini au devenit totul. Datorită vouă m-am schimbat…Am învățat cui să îi mulțumesc și pe cine să ocolesc… Fiecare dintre voi v-ați lăsat o amprentă în sufletul sau mintea mea (mai mult sau mai puțin bună)… Așa e cursul vieții… Ce e azi, poate dispărea mâine… Așa că profit de fiecare zi, fiindcă e unică!! Vă mulțumesc tuturor. Deși prematur, vă doresc tuturor un An nou mult mai bun, mai fericit, mai împlinit și mai liniștit!! La mulți ani dragilor”, a scris tânăra.


Sursa: StirilePROTV


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0576 secunde