O tânără din Medgidia și-a regăsit mama, după 27 de ani!

2288
O tânără din Medgidia și-a regăsit mama, după 27 de ani! - xmedgidiamama-1636373075.jpg

Articole de la același autor

Mesajul unei tinere de 28 de ani, născută în Medgidia, transmis în mediul online în scopul de a-și găsi mama nu a rămas fără ecou. În mai puțin de 24 de ore după ce a apelat la comunitatea The never forgottern romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, Ana Maria Filimon a reușit să intre în contact cu rudele ei și să dea de urma celei care i-a dat viață. Mama acesteia are în prezent probleme de sănătate, iar membrii familiei extinse sunt nerăbdători să se întâlnească cu fiica acesteia, despre care nu mai știau nimic de la 1 an.

Reamintim că tânăra a cerut ajutorul comunității, pentru a-și găsi mama pe care nu a mai văzut-o de 27 de ani.

„Numele meu este Ana Maria Filimon și sunt născută pe data de 15.08.1993 în municipiul Medgidia, județul Constanța. Pe când aveam vârsta de 1 an și jumătate, mama mea Ana Aghiței avea aproximativ vârsta de 26 de ani atunci când m-a lăsat în grija tatălui. Eu fiind crescută de atunci de tata și de bunicii din partea tatălui. De când a plecat mama nu am văzut-o niciodată. După atația ani în care cu timpul și eu am devenit mamă îmi doresc tare mult să o cunosc. Nu o urăsc și nici nu o condamn însă sunt curioasă cine e, cum arată, poate am trecut pe stradă pe lângă ea, fără a ști cine este...

Ce știu despre ea este că se numea Ana Aghiței, s-a născut în comuna Baia, județul Suceava, avea două surori și patru frați și ar vea un băiat și că ar fi posibil, din Techirghiol”, este mesajul tinerei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0194 secunde