O tânără judecată pentru că a mințit procurorii pentru "IPU", arestată

497
Andreea Elena Poteraș, o tânără judecată pentru favorizarea infractorului și mărturie mincinoasă pentru că i-a ținut partea interlopului Cristian Fălcuș, zis "IPU", într-un scandal petrecut în luna martie 2010, a fost arestată, ieri, de magistrații de la Curtea de Apel Constanța. Aceasta, deși era eliberată provizoriu sub control judiciar și, teoretic, nu avea voie să părăsească teritoriul țării, a fost prinsă, la data de 14 februarie, pe aeroport, încercând să plece în Spania.
Cristian Fălcuș, zis "IPU", a fost judecat, alături de alte cinci persoane, pentru vătămare corporală, loviri sau alte violențe, ultraj contra bunelor moravuri și distrugere.
Anchetatorii spun că, în noaptea de 28 martie 2010, în jurul orei 6, Cristian Fălcuș, Dănuț Constantin Lazăr, Nicolae Slabu Purcăreață și Mircea Slabu Purcăreață, alături de Daniel și Cătălin Dragă, au pătruns în incinta restaurantului Sunshine, din orașul Năvodari, înarmați cu un pistol, o sabie și bâte de lemn, producând un mare tărăboi. Ei i-ar fi agresat pe Alexandru Terente și Ionuț Sbarcea, cărora le-au provocat leziuni care au necesitat pentru vindecare aproximativ opt zile, respectiv 90-100 de zile, și au distrus mai multe bunuri, a căror valoare se ridică la 15.000 lei.
Cristian Fălcuș a fost condamnat, definitiv, în luna februarie 2012, la 1.610 zile de închisoare cu executare, Dănuț Constantin Lazăr, Mircea Slabu Purcăreață și Nicolae Slabu Purcăreață - la câte trei ani de închisoare cu executare; Cătălin Dragă - la cinci luni de închisoare cu suspendare condiționată, iar Daniel Dragă - la trei luni cu suspendare condiționată a executării pedepsei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9947 secunde