Ieri dimineață

Concurs O tânără s-a sinucis aruncându-se de pe podul de la Medgidia

735

Articole de la același autor

O sinucidere bizară a avut loc, ieri dimineață, la Medgidia. O tânără, în vârstă de 28 de ani, a luat un taxi cu noaptea-n cap, a spus o adresă șoferului, iar în momentul în care mașina a ajuns pe podul de pe Canalul Dunăre - Marea Neagră i-a zis bărbatului să oprească, i-a dat în fugă banii de cursă, a coborât și s-a aruncat de pe pod, de la o înălțime de aproximativ 25 de metri.
Conducătorul auto a încercat să o oprească, dar ea s-a smuls din mâinile lui și și-a dus la capăt gestul sinucigaș.
Bărbatul a fost atât de șocat de cele petrecute, încât, ieri, oamenii legii au încercat în zadar să scoată mai multe informații de la el. Omul nu a putut spune decât că a luat-o pe femeie din zona "Intim" a orașului Medgidia, în jurul orei 7,30.
"Taximetristul a venit la noi să anunțe cele petrecute. Spunea că femeia i-a cerut să oprească pe pod, apoi și-a lăsat papucii în mașină, a coborât și s-a aruncat fără să-i spună ceva șoferului", a precizat Petru Meteleț, șeful adjunct al Poliției Medgidia.
Abia după patru ore, scafandrii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) "Dobrogea" au scos cadavrul din apă.
Cercetările au fost preluate de lucrătorii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, iar spre seară tânăra a fost identificată, chiar de mama ei.
Ea se numea Alina Irimia, avea 28 de ani, și locuia fără forme legale în Medgidia, la concubinul său. Mama tinerei le-a relatat polițiștilor că fiica ei avea probleme psihice, ea fiind internată, anterior, la Secția de Psihiatrie de la Palazu Mare. Femeia nu a putut să spună polițiștilor motivul care a determinat-o, ieri dimineață, pe Alina, să treacă la gestul sinucigaș. Mama fetei a mai declarat polițiștilor că ea mai are o fiică, ce, de asemenea, prezintă probleme de ordin psihic.
Cercetările polițiștilor continuă în vederea stabilirii cu exactitate a celor petrecute și a aflării motivului care a determinat-o pe tânără să se sinucidă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.758 secunde