O tânără și-a pierdut piciorul din cauza vitezei

1175
O tânără și-a pierdut piciorul din cauza vitezei - ea10710f3b0d07c1dff93a95f6ecd4ee.jpg
O tânără de 17 ani a rămas fără piciorul drept în urma unui accident stupid, produs sâmbătă noapte din cauza imprudenței unui șofer care a călcat prea mult pedala de accelerație.
Potrivit polițiștilor, șoferul, un băiat de 22 de ani, a mers cu viteză mult prea mare, deși asfaltul era acoperit cu polei și afară ploua. Din această cauză, mașina a derapat, izbindu-se de un parapet metalic. Ramona N., de 17 ani, a fost grav rănită, medicii fiind nevoiți să îi amputeze piciorul drept.
Oamenii legii spun că Florin Vasilescu, de 22 de ani, a condus un Volkswagen Golf pe DN 39 din Constanța spre Mangalia, iar în momentul în care a ajuns în localitatea Lazu, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum – ploaie și polei, a pierdut controlul mașinii și a derapat spre stânga, intrând în coliziune cu glisiera metalică ce separă cele două sensuri de mers. În urma impactului, pasagera de pe locul dreapta față, Ramona N., de 17 ani, a fost grav rănită, fiind transportată la spital în stare critică. Cu toate eforturile depuse, medicii au fost nevoiți să-i amputeze piciorul drept. De asemenea, fata prezintă numeroase traumatisme și fracturi.
Șoferul va fi cercetat penal pentru vătămare corporală gravă din culpă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5011 secunde