O tonă de motorină, confiscată în Portul Constanța

107

Articole de la același autor

Un grup de șapte persoane a ajuns în atenția oamenilor legii, fiind acuzați de furtul unei tone de motorină. 

Ieri după-amiază, în jurul orei 15.00, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța se aflau în patrulare când au observat, pe malul drept al Canalului Dunăre - Marea Neagră, o ambarcațiune sub pavilion România, care era acostată.

La bordul ambarcațiunii, în magazia de materiale și sala cârmei, a fost găsit produs petrolier cu miros specific de combustibil tip Diesel, pentru care nicio persoană din cele depistate la locul faptei nu a putut prezenta documente justificative.

Totodată, la mal, la aproximativ 20 de metri de ambarcațiune, se afla o autoutilitară Iveco, în care au fost găsită trei recipiente din material plastic în care se afla depozitată cantitatea de 1.000 litri, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale.

Cercetările au stabilit faptul că produsul petrolier a fost sustras, inițial, de la un împingător, și depozitat pe ambarcațiunea în cauză, în activitatea ilegală fiind implicate șapte persoane.

Polițiștii de frontieră au confiscat motorina, iar autoutilitara și ambarcațiunea au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Suspecții sunt anchetați pentru furt calificat și complicitate la furt.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Hoții adolescenți râvnesc la … laptopuri
Pagina a fost generata in 0.3969 secunde