O turistă din Viena le mulțumește polițiștilor din Constanța: „Sunteți eroii din povestea mea!”

797
O turistă din Viena le mulțumește polițiștilor din Constanța: „Sunteți eroii din povestea mea!” - 11111-1626009464.jpg
„Bună ziua, dna CG a ajuns cu bine la Viena….mii de mulțumiri pentru profesionalism, pentru implicarea personală, empatie și ajutorul financiar”, este mesajul transmis de un reprezentant al Ambasadei Austriei, arată Ministerul Afacerilor Interne. Mulțumirile sunt adresate în primul rând polițiștilor de pe litoral, care au ajutat-o pe turistă să ajungă acasă cu bine.

„Implicarea Elisei, colega noastră, a început în urma unui apel la 112, când doamna CG a anunțat că este într-un conflict cu partenerul, care a devenit foarte violent, fiind împreună la mare, în zona Vadu.

După aplanarea conflictului, ne bucurăm să spunem că Elisa a avut o a doua implicare, în realizarea dorinței doamnei CG de a se întoarce singură în Austria, sprijinind-o financiar pentru mâncare și transport, astfel încât să ajungă în București, la aeroport.

Încheiem postarea cu vorbele Elisei, povestea sigur va merge și peste hotare:

Nu a fost doar un ajutor, ci o adevărată plăcere, iar cuvintele ei înainte de plecare au fost „Nu am cuvinte să vă mulțumesc. În sfârșit sunt liberă. Voi povesti tuturor despre voi! Sunteți eroii din povestea mea”, se arată în postarea M.A.I. din spațiul online. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6249 secunde