Ofereau spre vânzare telefoane contrafăcute

345
Ofereau spre vânzare telefoane contrafăcute - 24apriliemiitelefoanegarda133526-1352116417.jpg

Ieri, între orele 10 - 12, jandarmii din cadrul Grupării Mobile "Tomis" Constanța, aflați în patrulare pe raza Secției 2 Poliție, din municipiului Constanța, au depistat doi bărbați ce ofereau spre vânzare mai multe telefoane.


Neculae L., de 69 de ani și Metin S., de 50 de ani, ambii din Constanța, au fost depistați în incinta târgului săptămânal situat pe b-dul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, în timp ce ofereau spre vânzare telefoane mobile inscripționate cu marca unor firme cunoscute, susceptibile de a fi contrafăcute. Cei doi au declarat că au cumpărat telefoanele de la niște persoane necunoscute și pentru că au nevoie de bani s-au gândit să le revândă.


Purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile "Tomis", căpitan Codrin Popoiu, spune că în cauză au fost întocmite actele procedurale premergătoare începerii urmăririi penale vizând infracțiunea de "punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată", faptă prevăzută și sancționată de art. 90 din lg. 84/1998, dosarul fiind predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3345 secunde