Omar Hayssam își trăiește ultimele zile în închisoare. Băsescu: Mi-aș dori să nu moară în detenție

3845
2
Omar Hayssam își trăiește ultimele zile în închisoare. Băsescu: Mi-aș dori să nu moară în detenție - primulinterviuoferitdeomarhayssa-1520885102.jpg

Articole de la același autor

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, în această seară, la TVR 1, că zilele trecute a fost vizitat de soția lui Omar Hayssam.


Băsescu a mai dezvăluit că aceasta l-a rugat să-l ajute să fie eliberat, ca să nu moară în pușcărie.


"Nu știu dacă este adevărat ce mi-a spus, nici nu știu în ce parte să o apuc, dar am o ușurare sufletească că am spus-o public. M-a impreionat soția acestuia, este o femeie pe fața căreia se văd suferințele prin care a trecut. Ce pot să spun este că nu îmi doresc ca acesta să moară în închisoare. Ar trebui să existe prevederi prin care cei care mai au puțin de trăit să fie internați în spitalele închisorii, să nu moară în detenție. Până la urmă, astfel de oameni au fost condamnați la închisoare, nu la moarte", a declarat Traian Băsescu.




Comentează știrea

Liviu Burebista
12 martie 2018
marinelul Basescu

Ce bine ar fi daca te-ai duce si tu langa Hayssam, sa-i ti de urat si sa va depanati marseviile pe care le-ati savarsit. Vorba aceea : cine se aseamana se aduna.

europeanu
13 martie 2018
Hotii la parnaie !

Mie mi-ar placea sa-l vad pe ucigasul ilici iliescu langa tigan. Sunt frati de hotii. Hayssam a furat cu ilici nu cu basescu.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0134 secunde