Video "Oprea penal, marș la tribunal" / PROTEST DE AMPLOARE LA CONSTANȚA - Galerie foto-video

1100
5

Articole de la același autor

Protestul de la Constanța, programat inițial să aibă loc în Parcul Primăriei s-a mutat în fața Prefecturii. 


Aproximativ 30 de oameni au venit să protesteze, "înarmați" cu o tobă si mai multe bannere pe care sunt scrise mesaje precum "Fără imunitate", "Oprea penal, marș la tribunal" sau "Constanța trezește-te". 


Fără prea multe scandări, oamenii prezenți cer ca Gabriel Oprea să poată fi cercetat. La fața locului se află și un echipaj al Jandarmeriei.


Comentează știrea

Ion
23 septembrie 2016
Amploare??

Daca la 30 de persoane vorbim de protest de amploare, daca erau 3000 despre ce mai vorbeam?

hahhah
23 septembrie 2016
haha

3 babe ametite si cativa ong-isti platiti. Ce amploare frate!

Anti BASS
23 septembrie 2016
Romane nu FERI...BOTUL

Mesajul e clar ..Romani nu feribotul! Pnl ul basist al lui blaga este cel care vrea cu ori ce chip sa iasa din WC si se agata de urina primului venit la WC.Sant bașistii lui blaga specialisti in manipulare ...la fel ca galeria dinamovista...in prostirea romanalui de rand la fel sa intamplat in cazul Colectiv cand nu aveau nici 1 la suta sansa sa iasa din hazna WC tara si economia in acel moment fiind la cote pe care nu le va mai atinge niciodata..Locul 1 in UE la crestere economica.Ghinion sa dus unul la hazna la WC sa urineze si blaga si comp sau agatat de urina romanului si au iesit invingatori..Ponta a ...fost demis!. La fel se intampla acum sondajele aratand un PNL basist in ..fundul wc...Romani NU FERITIBOTUL ca iar iese BASS istii din hazna

Intrebatorul
23 septembrie 2016
Intrebare

Justitia se face in instanta si numai in instanta. Ca militar, cu gradul de general, acest om este o insulta pt armata. Cu atat mai mult ca dosarul "este subtire" trebuia sa aiba vana de soldat, si cu apararea unui avocat, facea treaba buna, nu sa se ascunda sub fusta senatului ! Si Ion Cristoiu, ca analist politic, si ambasadorul S.U.A. si demonstrantii spun acelasi lucru. Fofirleala, ascunderea pi din dos, doseala PUTE. Ai inteles sau nu "stimate "Anti Bass" ca mizeria morala ca si infractiunile NU AU CULOARE POLITICA sau ai nevoie din nou de traducere din limba romana in limba romana.

rex
23 septembrie 2016
Lichelism!

Intrebatorule, de ce parlamentarii trebuie sa voteze numai da cand legal si moral, cum scrie CONSTITUTIA ROMANIEI, pot vota si DA si NU? Oare parlamentarii nu trebuie sa voteze comform constiintei lui sau trebuie sa voteze numai ce zic "unii", care formeaza "statul de drepti"! Drept urmare trebuie desfiintat Parlamentul si cine detine puterea sa taie si sa spanzure tot ce nu ii este favorabil?

Articole din aceeași secțiune

Joi, 22 Septembrie 2016
Stire din Eveniment : Ioana Băsescu, audiată la DNA
Pagina a fost generata in 1.2082 secunde