Concurs Opt braconieri, cercetați de polițiștii gărzii de coastă

193
Opt braconieri, cercetați de polițiștii gărzii de coastă - braconaj213076529191360065714-1363951170.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au prins cinci bărbați care transportau, cu două mașini, aproximativ 400 de kilograme de pește, fără a avea documente legale, dar și trei braconieri care pescuiau nestingheriți cu plase monofilament. 


Astfel, polițiștii de frontieră din Cernavodă au oprit pentru control un Ford Escort, înmatriculat în Bulgaria, în care se aflau patru bărbați. În mașină, oamenii legii au găsit 222 de kilograme de pește din specii diferite. Cei patru nu au putut să justifice marfa prin documente de proveniență. Aceștia le-au declarat polițiștilor faptul că au cumpărat peștele de pe raza județului Tulcea, de la persoane necunoscute, și urmau să îl vândă în orașul Fetești. 




De asemenea, polițiștii de frontieră au oprit pentru control și un Daewoo cielo, condus de P.N.C., de 29 de ani. Bărbatul avea în mașină două lăzi din plastic și patru saci de rafie, în care depozitase, convenabil, aproximativ 150 de kilograme de pește din diferite specii. Tânărul, domiciliat în Constanța, nu le-a putut spune polițiștilor de unde are peștele. În aceeași zi, oamenii legii au mai prins trei bărbați care pescuiau cu 19 plase monofilament și două plase din ață. În plase, polițiștii au găsit 24 de kilograme de pește. 


Oamenii legii au confiscat plasele de pescuit, a căror lungime depășea un kilometru, iar întreaga cantitate de pește, aproximativ 400 de kilograme, a fost predată spre valorificare unor societăți comerciale de profil. 
Cele opt persoane, domiciliate în județele Ialomița, Constanța și Tulcea, sunt cercetate pentru transport al peștelui fără documente legale, respectiv deținere și folosire a plaselor de pescuit tip monofilament. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4542 secunde