Pagubă de zeci de mii de lei, făcută de locatarii "ghetoului" din Palas

438
2

Articole de la același autor

O mină de aur - asta a reprezentat, pentru trei constănțeni, Triajul CFR Palas. Din nefericire pentru ei, au căzut într-un timp scurt în plasa polițiștilor, astfel că nu au mai apucat să se bucure de banii obținuți din furtișagurile comise.
Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, Elvis Ion, Ionel Apostol și Vasilică Marius Argeșanu locuiesc în "ghetoul" de pe strada Munții Tatra, din cartierul Palas. Neavând nicio sursă de venit, calea găsită de aceștia pentru a face rost de bani a fost furtul de componente de cale ferată. Ei au pândit în zona depozitului CFR din Palas și, având grijă să nu-i vadă nimeni, au luat mai multe piese de cale ferată. Timp de trei zile, în perioada 18 - 20 ianuarie, bărbații au furat peste o tonă de fier vechi, pe care au valorificat-o la un centru din apropiere. Prejudiciul cauzat se ridică la peste 15.000 de lei, au anunțat reprezentanții Regionalei CF Constanța.
Ei au fost găsiți cu ajutorul imaginilor surprinse de o cameră video, fiind filmați în timp ce aduceau bunurile furate pentru a le valorifica. Magistrații Judecătoriei Constanța au dispus arestarea lor preventivă pentru 20 de zile.

Comentează știrea

VDRomanul
24 ianuarie 2012
hotii de componente cf

Consider ca trebuie retinuti si reprezentantii centrului de primire a fierului vechi care au primit aceste componente ca si altii care primesc capace de canalizare din fonta motivand ca erau sparte. Caci nemernicii le fura, le sparg si apoi le valorifica

joe
24 ianuarie 2012
15000

Desigur ca politistii vedeau furtul dar au asteptat sa iasa bani din asta, ca sa aiba ce sa confiste.

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 24 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Proteste cu scandal la TVR
Marţi, 24 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Descinderi la Mangalia
Pagina a fost generata in 2.2975 secunde