Pagube imense în incendiul de la service-ul Arrow

520
Pagube imense în incendiul de la service-ul Arrow - 9efc3646aaa71b4245abc05e39b7568a.jpg

Articole de la același autor

Incendiul violent care a izbucnit, marți, la un service auto din Constanța a produs pagube imense, care se ridică la aproximativ 200.000 de euro.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța, flăcările au pornit din cauza efectului termic al căldurii, cel mai probabil din zona vopsitoriei service-ului auto Arrow.
Flăcările au cuprins două hale, una aparținând SC Arrow SRL, iar cealaltă închiriată de această firmă către SC Transevren SRL. Pompierii spun că în hala aparținând Arrow au ars un autoturism marca Matiz, cu numărul de înmatriculare BR-03-EMT, un cuptor vopsitorie, un stand direcție, două elevatoare, o stație ITP, piese auto, birouri, arhivă și o magazie vopseluri.
În cea de-a doua hală, închiriată SC Transevren, au ars auto-ridicătoare, șase compresoare, trei lifturi ridicare mașini, un polizor electric, o bormașină electrică și un redresor.
Amintim că un incendiu violent a izbucnit, ieri, în jurul orei 14, la service-ul auto Arrow, din zona Podului de Butelii, din Constanța. Intervenția a fost deosebit de periculoasă pentru că în service se aflau mai multe butelii cu oxigen ce puteau exploda în orice moment.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 10 Martie 2011
Stire din Eveniment : Șomajul lovește în Poliție
Pagina a fost generata in 1.5996 secunde