PANICĂ ÎN CARTIERUL HENRI COANDĂ! Au crezut că este cutremur și au dat alarmă falsă!

4589
3
PANICĂ ÎN CARTIERUL HENRI COANDĂ! Au crezut că este cutremur și au dat alarmă falsă! - xlocuitoriidincartierul164683257-1676190829.jpg

Articole de la același autor

La data de 11 februarie, în jurul orei 21.45 polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați, prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că în cartierul Henri Coandă din municipiul Constanța s-ar afla mai multe persoane care s-ar fi autoevacuat din locuințe de teama unui eventual cutremur.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în sprijinul pompierilor constănțeni, în vederea menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și pentru preîntâmpinarea oricăror fapte antisociale.
Nu au fost înregistrate evenimente de natură a afecta ordinea și liniștea publică.
După intervenția pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, polițiștii l-au sancționat contravențional, în baza Legii nr. 61/1991, cu amendă de 500 de lei, pe bărbatul  care a apelat SNUAU 112.


Comentează știrea

Gabi
12 februarie 2023
Suspans

Bun! Deci, din această super știre se înțelege că cel care a făcut o faptă bună, anunțând la 112 că nai multe persoane s-au autoevacuat, a fost amendat de polițiștii secției 2.... Mă las de citit știri online aici!

Ei
12 februarie 2023
Numai ei

Dati afara din constanta spre Năzarcea in "tabara de corturi pentru refugiati", iar acolo sa se facă un teatru de vara!

HC
12 februarie 2023
Chițac, primaru.........noastre!

Țiganii au avut dreptate, a fost alarmă si au vrut sa fugă pe camp ca nu cumva imobilele din cadre metalice, tip container, se puteau prabușii peste ei si puradeii lor. Ce daca co strucțiile tip container sunt idistructibile, cioranii s-au speriat si au vrut sa " zboare" spre campuri. Si cand toată lumea se bucura ca scapă de " bruneti" , a venit locla si i-au liniștit , i-au salvat si ciornii n-au mai ...zburat. Si uite așa vecinii s-au bucurat degeaba iar localii , în loc să dormiteze , ca de obicei, prin masini, au salvat si liniștit oaza de infractori din HC. Halal ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2099 secunde