PANICĂ LA CONSTANȚA! Un bărbat a dat drumul la gaz și amenință că aruncă imobilul în aer

1769
PANICĂ LA CONSTANȚA! Un bărbat a dat drumul la gaz și amenință că aruncă imobilul în aer - imagesziar2015noiembrieocol-1574598664.jpg

Articole de la același autor

La Crucea, un bărbat de 78 de ani a dat drumul la gaz si amenință că va arunca imobilul în aer.


Au fost mobilizați polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, împreună cu un negociator tot din cadrul S.A.S..


UPDATE - Au fost evacuate aproximativ 30 de persoane, printre care și o bătrână care era imobilizată la pat. Oamenii legii au perimetrizat zona. Este vorba de gaz provenit din butelie, blocul nu este racordat la gaze.


UPDATE - La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere din cadrul Stației Hârșova. 


UPDATE - Negociatorul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ a pus capăt, în urmă cu puțin timp, incidentului de la Crucea. 
"În urma activităților desfășurate de negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, după aproximativ 40 de minute, bărbatul care a amenințat să provoace o explozie în blocul în care locuia, din comuna Crucea, județul Constanța, a fost convins să renunțe la gestul său și ulterior a fost condus la sediul Postului de Poliție Crucea, în vederea continuării cercetărilor", informează IPJ Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9388 secunde