Panică la liceu! Un elev și-a tăiat venele în timpul orelor de curs

1572
Panică la liceu! Un elev și-a tăiat venele în timpul orelor de curs - liceubraila53350200-1507124343.jpg

Articole recomandate

Un elev de clasa a IX-a și-a tăiat venele în timpul orelor de curs. Totul s-a petrecut la un liceu din Brăila. Băiatul a fost dus de urgență la spital.

Băiatul este elev în clasa a IX-a, la Colegiul Economic "I. Ghica" Brăila. Incidentul s-a petrecut chiar în timpul orelor de curs, imediat după pauza de la ora 11.00, în corpul C al unității de învățământ, str. Griviței, zona Piața Mare, scrie realitatea.net

"Este vorba despre un elev de la clasa a IX-a de la Liceul Economic. Imediat după ce s-a intrat la oră, profesorul era în clasă, doar ce intrase, s-a tăiat la mână. O colegă a văzut, a anunțat profesorul și a sunat la 112. A venit Poliția și Salvarea", a declarat Dan Gheorghiță, inspector școlar general adjunct, potrivit obiectivbr.ro.

Cadrele medicale i-au acordat îngrijiri de specialitate și au spus că băiatul se află în afara oricărui pericol. De acest incident au fost anunțați și părinții adolescentului.

Polițiștii brăileni continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut incidentul, urmând să fie întocmit și un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1829 secunde