Video Panică la Wuhan! Oamenii se calcă în picioare pe holurile spitalului!

184
Panică la Wuhan! Oamenii se calcă în picioare pe holurile spitalului! - ddd-1580033702.jpg

Articole recomandate

O înregistrare video făcută publică de New York Times surprinde panica de pe holurile unui spital din Wuhan, transmite Digi 24. Pe fondul focarului de coronavirus și al creșterii rapide a numărului celor infectați, oamenii se se calcă în picioare pe holurile unității medicale.

Filmările arată medici care încearcă cu greu să facă față valului de pacienți și să acorde tratament tuturor celor care îl invocă, pe fondul închiderii complete a orașului din cauza epidemiei.

Un medic a declarat pentru BBC News că răspândirea "alarmantă" a noului coronavirus a dus la "valuri copleșitoare" de oameni care sufocă efectiv spitalele. "Spitalele sunt sufocate, sunt mii de oameni, nu am mai văzut așa ceva. Oamenii sunt speriați", adaugă medicul.

Reporterul South China Morning Post a relatat că spitalele se confruntă cu un deficit de kituri de testare rapidă pentru coronavirus, ceea ce întârzie diagnosticul pentru cei care acuză simptome aferente virusului. "Obținerea de teste e precum câștigarea biletelor de loterie", a comentat reporterul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3673 secunde