PANICĂ ȘI GROAZĂ. Amenințare cu bombă într-o gară din Berlin

187
1
PANICĂ ȘI GROAZĂ. Amenințare cu bombă într-o gară din Berlin - polizeibmwmnchen-1497528640.jpg

Articole recomandate

Autoritatea din domeniul transportului din Berlin a anunțat existența unei amenințări cu bombă într-o gară din capitala Germaniei, informează Reuters, potrivit agerpres.


Totodată, poliția berlineză a transmis că verifică o valiză suspectă în apropiere de gara Alexanderplatz din Berlin.




Poliția din Berlin investighează o valiză suspectă descoperită pe un trotuar din apropierea gării Alexanderplatz din capitala Germaniei, informează joi Reuters, citând un purtător de cuvânt al forțelor de ordine.

Gara de tren a rămas deschisă, a declarat un martor pentru agenția de presă britanică. Anterior, autoritatea din domeniul transporturilor din Berlin a anunțat pasageri dintr-un tren că există o întârziere din cauza unei amenințări cu bombă la una dintre gările din oraș.

În urmă cu două zile, patru persoane, printre care o polițistă, au fost rănite într-un incident armat care a avut loc la o gară regională din apropiere de Munchen (capitala landului Bavaria, al treilea oraș ca mărime din Germania), iar singurul atacator a fost arestat. Incidentul a avut loc marți, pe peronul stației Unterföhring, într-o suburbie din nord-estul orașului Munchen, după ce un bărbat a deschis focul atunci când i s-au cerut actele de identitate.



Comentează știrea

Geografie
15 iunie 2017
Geografie

Munchen este in sudul Getmaniel,Berlin in nord la cam 600 km de Munchen.

Pagina a fost generata in 0.4872 secunde