Păpușile din plastic nu prea au bilet de trecere la Agigea

81
Păpușile din plastic nu prea au bilet de trecere la Agigea - 522339dangeroustoys8329500013662-1384077199.jpg

Articole de la același autor

În ultimele săptămâni, mii de jucării, foarte multe dintre acestea păpuși din plastic, care cel mai probabil ar fi urmat să ajungă la copiii ai căror părinți nu-și permit să cumpere produse foarte scumpe, au fost oprite în PTF Constanța Sud Agigea.
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și lucrătorii vamali au efectuat, joi, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societăți comerciale cu sediul în București.


În urma controlului au fost descoperite alte 360 de jucării (păpuși din plastic), susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 50.000 lei dacă ar fi originale.


Marfa, care purta sigla distinctivă a unei mărci cunoscute, a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali. Polițiștii de frontieră au întocmit administratorului societății comerciale în cauză, un cetățean sirian, în vârstă de 46 ani, cu reședința în București, dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de "punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Octombrie 2013
Stire din Social : Localitatea Agigea, fără apă rece
Pagina a fost generata in 2.9418 secunde