Parcare nesimțită / Clienții unui local, BLOCAȚI înăuntru de un BIZON cu Mercedes

29666
4

Articole recomandate

După ce zilele trecute o mămică din Constanța se plângea că nu are loc să circule pe trotuar cu căruciorul bebelușului, din cauza unui bolid parcat pe spațiul destinat pietonilor, iată că nici în alte orașe situația nu este mai roz. 


Un șofer din Timișoara ar putea candida liniștit la titlul ce Bizonul anului în traficul din România. Probabil de teama de a nu-i atinge cineva mașina când traversa pe trecerea de pietoni lângă care a parcat, posesorul de Mercedes, dar nu și de prea mult bun simț, a "reușit" să blocheze intrarea într-un local și, implicit, pe toți clienții înăuntru, potrivit romaniatv.net



Până ca șoferul să realizeze isprava, mai mulți clienți ai unui local au rămas blocați în interior.



Comentează știrea

Eu
1 septembrie 2016
Parcare

De ce bizon ? De ce caracterizati nesimtitii cu nume de animale : porc , magar , etc. ? Ce au indivizii astia in comun cu aceste biete dobitoace ? Nimic. Astia sunt cretini , idioti , etc. Deci propun IDIOTUL ANULUI ! Nu ? P.S. Modificati codul rutier URGENT cu pedepse foarte mari la capitolul : nesimtiti si sfidatori !

Vincent Vega
1 septembrie 2016
Articol

Bizonul ca bizonul, dar autorul articolului... de Pullitzer. Poze cu masina pe jumatate fara numar de inmatriculare, fara numele strazii, fara nici o data de identificare fara cap si fara coada. Felicitari !!!

Dani
1 septembrie 2016
Articol inutil

Sa înțeleg ca ai vrut decât sa faci un articol atata timp cat nu ai pozat si Nr de înmatriculare ale mașinii. Ai pus pe cineva acolo sa parcheze 1 min ca dumneavoastră sa faceti 2jumatati de poza repede, si uite asa ai scris si tu un articol ieftin,inut. Si ne spui acum ca tu ti-ai facut treaba, datoria de cetățean . Dispari de aici cu articolele tale de doi lei , ieftine ca si autorul . Sunteti degeaba in mare parte din voi !

Laur
2 septembrie 2016
O cheie nu se gasea la cei local!

Da' patronul localului nu avea si el o cheie. Sa-i faca imbecilului un desen frumos ca amintire. Am intalnit de vreo 3 ori parcari facute de imbecili, ceva gen n-aveai pe unde trece, trebuia sa ocolesti 5 minute sau parcare care te obliga ca pentru a traversa strada s-o iei prin mijlocul baltocii (dupa vreo ploaie puternica). In toate cazurile m-am apropiat intr-atat de aproape de masina (chiar am luat-o si prin baltoaca) doar ca sa-i las idiotului un desen abstract facut cu cheia din dotare.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.255 secunde