Părintele Daniil, de la Mănăstirea Frăsinei, a murit chiar în timp ce săvârșea slujba de Înviere

546
Părintele Daniil, de la Mănăstirea Frăsinei, a murit chiar în timp ce săvârșea slujba de Înviere - 646x404-1619952946.jpg

Articole de la același autor

Părintele ieromonah Daniil, de la Mănăstirea Frăsinei, s-a stins din viaţă chiar în timp ce celebra slujba de Înviere. Anunţul morții sale a fost făcut pe Facebook, de către un alt preot.


„Cu mare durere, vă spunem că Părintele Ieromonah Daniil de la Mănăstirea Frăsinei a adormit întru Domnul, chiar în timp ce săvârșea sfânta slujbă despre patimile, moartea și Învierea Domnului nostru Iisus Hristos...Râu de lacrimi, la trecerea Sfinției Sale în veșnicie! A fost atât de bun, de blând, de milostiv... Simt, și acum, mângâierea mâinii sale pe creștet, întru binecuvântare... Îi văd privirea senină... Îi ascult glasul duios...Dumnezeu să-ți poarte sufletul pe drum luminat în Împărăția Sa, sfinte părinte!”.


Părintele Ieromonah Daniil avea 92 de ani. Și pe un grup Facebook denumit „Mănăstirea Frăsinei” curg mesajele de condoleanțe.


„Dumnezeu să-l odihnească! De la dânsul a primit mama ultima împărtășanie înainte de moarte!”, „Odihnă veșnică! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în liniște și pace!” sau „Bunul Dumnezeu să-l odihnească cu drepții! Sârguitor pentru Dumnezeu și semeni pe acest pământ, va avea mare răsplata în Ceruri!” sunt doar câteva mesaje postate pe grupul respectiv, scrie Digi24.


Mănăstirea Frăsinei, din comuna Muereasca, județul Vâlcea, este singura mănăstire ortodoxă din România unde femeile nu au voie să intre, se arată în descrierea pe pagina de Facebook a lăcașului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6388 secunde