Pașapoartele, permisele și înmatriculările auto, sub aceeași "umbrelă"?

374
Pașapoartele, permisele și înmatriculările auto, sub aceeași

Articole de la același autor

Guvernul a propus către Senat un proiect de lege ce prevede înființarea unei singure direcții care să se ocupe de funcționarea serviciilor publice comunitare, atât pentru eliberarea și evidența pașapoartelor, cât și pentru permisele de conducere și înmatriculare a vehiculelor. 


De precizat că, în acest moment, există două astfel de direcții, subordonate Ministerului Afacerilor Interne și fiecare dintre ele are un director general și doi directori adjuncți. Modificarea presupune ca noua direcție, care ar îngloba și pașapoartele și permisele, să fie condusă de un singur director general. 


"În acest sens, se creează posibilitatea ca, în funcție de atribuțiile instituției, ministrul Afacerilor Interne să decidă cu privire la numărul adjuncților care îl sprijină pe directorul/directorul general în exercitarea actului managerial. Conform proiectului, Direcția Regim Permise de conducere și Înmatriculare a Vehiculelor ar urma să fie înglobată în Direcția Generală de Pașapoarte, dar fiecare structură va avea propriul buget și propriul ordonator de credite", se arată în proiectul de lege. 


Potrivit documentului publicat pe site-ul Senatului României, chiar dacă Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor ar urma să fie înglobată în Direcția Generală de Pașapoarte, fiecare structură va avea propriul buget și propriul ordonator de credite.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4266 secunde