Patron de fast food, trimis în judecată după ce a călcat cu mașina intenționat un om

358
1
Patron de fast food, trimis  în judecată  după ce a călcat  cu mașina intenționat  un om - patrondefastfood-1423244253.jpg

Articole de la același autor

Diner Geauzar, patronul unui fast food din Constanța, a fost trimis în judecată. Dosarul, în care bărbatul este acuzat de loviri sau alte violențe, a fost trimis Judecătoriei Constanța.

Reamintim că acesta a lovit cu mașina un tânăr, pentru faptul că acesta din urmă făcea reparații la o platformă în fața fast food-ului pe care inculpatul îl deține. Tânărul de 28 de ani este cercetat pentru loviri sau alte violențe, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului.

Iată ce spun procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța: "Inculpatul a condus autoturismul marca BMW X5 pe strada Nicolae Filimon, fără a poseda permis de conducere, iar când a ajuns la intersecția cu strada Interioară nr. 2, a observat că pe trotuarul străzii se aflau mai multe persoane care reparau o remorcă, persoane cărora le-a atras atenția ca, după ce pleacă, să lase curățenie în locul respectiv. Între inculpat și persoanele respective s-a declanșat o discuție în contradictoriu cu replici injurioase, ceea ce l-a determinat pe inculpat să accelereze și să o lovească cu intenție în zona genunchilor pe persoana vătămată care se afla pe trotuar, după care a manevrat autoturismul cu spatele și a demarat către înainte cu intenția de a o mai lovi o dată pe persoana vătămată, care a reușit însă să se retragă din fața autoturismului. După comiterea faptei, inculpatul a părăsit locul accidentului, fără încuviin-țarea organelor de poliție". 

Comentează știrea

burdy
8 februarie 2015
Oferta lucru!

Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.537 secunde