Patronul barului din comuna Ciobanu a fost tăiat cu sabia

2646
3
Patronul barului din comuna Ciobanu a fost tăiat cu sabia - 46068977c54a032529068c82377fddae.jpg
Polițiștii caută mai mulți tineri implicați într-un scandal care a avut loc într-un bar din localitatea Ciobanu.
În cursul serii de 25 decembrie, mai mulți tineri s-au distrat în discoteca din comuna Ciobanu. După ce s-au săturat de dansat, cinci dintre ei au plecat la barul al cărui patron este Tudorel Gurgu. La vederea tinerilor, patronul le-a interzis să intre în locație pe motiv că sunt gălăgioși și deranjează celelalte persoane care sărbătoreau Crăciunul. Supărați că nu au fost primiți înăuntru, ei au scos mai multe bâte din portbagajele mașinilor cu care veniseră și au început să lovească în stânga și în dreapta. Mai mult, unul dintre tineri a luat o sabie cu care l-a tăiat pe Tudorel Gurgu.
Oamenii care se aflau în bar au chemat polițiștii, însă până la sosirea acestora, scandalagiii au fugit.
Patronul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale. De partea cealaltă, oamenii legii au început cercetările în acest caz, agresorii fiind acuzați de loviri sau alte violențe, ultraj contra bunelor moravuri și port ilegal de arme albe. În cursul zilei de ieri, polițiștii au reușit să prindă două dintre persoanele care ar fi fost implicate în scandalul din bar.
Cei doi tineri reținuți, Florin Iacobeanu și George Viorel Iordan, ambii de 23 de ani, au fost duși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârșova pentru a fi audiați.
Reamintim că, pe 25 martie, polițiștii din comuna constănțeană Ciobanu au fost nevoiți să facă uz de armă pentru a pune capăt unui alt scandal în care a mai fost implicat Tudorel Gurgu.
La timpul respectiv, Virgil Parocescu Ionașcu, Ion Ionașcu, Gheorghe Parocescu, Dumitru Goidan, de 47 ani, Mihai Decu, de 49 ani, toți din Ciobanu, și George Cristian Ionașcu, de 24 ani, Bogdan Boboc, de 22 ani, Florin Cătălin Iacobeanu, Silviu Vladu, Costică Ionașcu, de 39 ani, și Liviu Valentin Paraschiv, de 21 ani, din Hârșova, au fost acuzați că au dat buzna, înarmați cu bâte, în barul lui Tudorel Gurgu, unde au început să lovească mesele și aparatele de jocuri electronice.
Mai mult, potrivit anchetatorilor, cinci dintre agresori au pătruns în curtea lui Tudorel Gurgu, proprietarul barului, căruia i-au distrus autotu-rismul marca BMW. Între timp, la locul scandalului au sosit mai multe echipaje de poliție, alertate prin 112, precum și luptătorii DIAS. Oamenii legii i-au somat pe bărbați să se oprească, dar aceștia au continuat asaltul, încercând să intre în locuința lui Gurgu. Unul dintre agenții care au intervenit a fost nevoit să tragă un foc de avertisment în plan vertical. Agresorii au fost escortați la sediul Parchetului, unii dintre ei fiind arestați, însă după două luni au fost puși în libertate.

Comentează știrea

クリスチャンルブタン 東京
5 septembrie 2014
クリスチャンルブタン 東京

the car was designed in many other versions and then were available for sale.When things start working クリスチャンルブタン 東京 http://www.lamartcorp.com/modules/mod_menu/rakuten_cl_1.php

カシオ 腕時計 スタンダード
5 septembrie 2014
カシオ 腕時計 スタンダード

such as shopping from the comfort of your own living room カシオ 腕時計 スタンダード http://www.ispsc.edu.ph/nav/japandi/casio-rakuten-10.html

ケイトスペード バッグ 通販
6 septembrie 2014
ケイトスペード バッグ 通販

and all this for a cost of just a few dollars.Confused about what to present your son ケイトスペード バッグ 通販 http://www.dmwai.com/webalizer/kate-spade-3.html

Articole din aceeași secțiune

Luni, 28 Decembrie 2009
Stire din Eveniment : Trei pietoni dintr-o lovitură
Pagina a fost generata in 2.0733 secunde