Patru absolvenți ai cursurilor de la Baza Boboc, repartizați la Mihail Kogălniceanu de la 1 august

6298
Patru absolvenți ai cursurilor de la Baza Boboc, repartizați la Mihail Kogălniceanu de la 1 august - x-baza-brevet-pilot-1690106465.jpg
Sediul Bazei Aeriene de Instruire şi Formare a Personalului Aeronautic “Aurel Vlaicu” Boboc a găzduit, vineri, 21 iulie, ceremonia de absolvire a Cursului de Bază Aviaţie – naviganţi. Ceremonia a fost onorată cu prezența de şeful Statului Major al Forţelor Aeriene, general-locotenent Viorel Pană. La eveniment au participat de asemenea comandanţii unităților în care ofițerii au fost repartizaţi prin ordin de numire în prima funcție, instructorii şi membrii familiiilor tinerilor militari absolvenți.

Comandantul Bazei 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, comandor Nicolae Crețu, i-a felicitat pe absolvenți, le-a urat succes și „cer senin” în frumoasa carieră pe care au îmbrățișat-o.

Cei patru absolvenți care se vor alătura colectivului de la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu își vor lua în primire funcțiile pe care au fost repartizați începând cu data de 1 august.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3825 secunde