Patru ani de închisoare pentru că și-a supus fiicele vitrege la perversiuni sexuale

2121
Magistrații de la Tribunalul Constanța au respins apelurile declarate și au dispus ca Ion Iosub, bărbatul din Chirnogeni acuzat că și-a supus fiicele vitrege la perversiuni sexuale, să rămână condamnat la pedeapsa de patru ani de închisoare, dispusă de Judecătoria Mangalia. Prin aceeași sentință, inculpatul este obligat să plătească fiecărei victime suma de 3.000 de lei. Decizia mai poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Constanța.
Prin rechizitoriul emis de procurori, Iosub, în vârstă de 55 de ani, a fost acuzat de perversiuni sexuale. Faptele pe care i le impută procurorii lui Ion Iosub au ieșit la iveală în luna aprilie 2009.
În toamna lui 2008, mama a două fetițe, de zece și de 12 ani, s-a căsătorit cu Ion Iosub, din Chirnogeni. La câteva luni, individul a început să-și manifeste pornirile față de fetițele sale vitrege. Îngrozită, copila de 12 ani și-a luat inima în dinți și i-a povestit învățătoarei sale coșmarul pe care îl trăiește.
Cadrele didactice au alertat-o pe mama celor două micuțe care, însă, nu a vrut să dea crezare susținerilor fiicelor sale. Femeia nu a depus atunci plângere la poliție și nu a sesizat autoritățile.
Numai că, ulterior, ea a plecat în oraș cu fiica de 12 ani și a lăsat-o pe cea mică acasă, cu tatăl vitreg. Când s-au întors, micuța de zece ani era speriată și se ținea de burtă, în timp ce bărbatul tocmai își dăduse jos pantalonii.
Imediat, femeia a alertat Poliția, iar Ion Iosub a fost arestat. Din fericire, examenul medico-legal a scos la iveală faptul că micuțele sunt, încă, virgine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3211 secunde