Patru copii, luați de o viitură. O fetiță de 3 ani a fost găsită, pompierii ii caută cu disperare pe ceilalți

165
Patru copii, luați de o viitură. O fetiță de 3 ani a fost găsită, pompierii ii caută cu disperare pe ceilalți - viiturainundatii1-1559317807.jpg

Articole recomandate

In localitatea Sangeru, județul Prahova, viitura o suprins o femeie și 4 copii. Femeia a fost salvata de un bărbat și copiii sunt căutați de către echipajele de pompieri. Vârstele sunt cuprinse între 9 luni și 6 ani. 30 de pompieri militari fac eforturi susținute pentru a salva micuții.


Pompierii au reșit în acest moment să găsesc unul dintre cei patru copii. Este vorba despre  o fetița de 3 ani. În acest moment se  se execută manevre de resuscitar, anunță republikanews.ro.


Copii au vârste între nouă luni și 6 ani.


"Pârâul, pe care îl treceai cu pasul, a devenit imediat o Dunăre, declară pentru AMPress, primarul Gheorghe Radu. O casă în care locuiau soțul de 26 de ani, soția de 22 de ani și cei patru copii ai lor, doi băieți și două fete, cel mai mare de șase ani, cea mai mică de șase luni, a fost luată cu totul de ape. Soția a fost salvată de noi la un kilometru mai jos, unde se agățase de o rădăcină din malul unei grădini, dar copiii, toți adunați pe o saltea, n-au mai putut fi găsiți. Pompierii îi caută, dar sunt șanse minime de a mai găsi pe cineva în viață".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.0006 secunde