Patru emigranți, reținuți de polițiștii de frontieră

2170
Patru emigranți, reținuți de polițiștii de frontieră - 3064m1378209329-1409562567.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au interceptat patru cetățeni sirieni care intenționau să intre ilegal în România, dinspre Bulgaria.


Azi noapte, în jurul orei 23,45, polițiștii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche au observat, la doar câțiva metri de linia de frontieră, prin intermediul dispozitivului de termoviziune, patru persoane care se deplasau, pe jos, dinspre Bulgaria. Suspecții au fost reținuți în apropierea frontierei de stat și duși la sediul punctului de trecere a frontierei pentru cercetări, deoarece nu își justificau prezența în zonă. 


Cei patru, trei bărbați și o femeie, nu vorbeau limba română, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că sunt cetățeni sirieni și au vârste cuprinse între 21 și 47 de ani. 


Cei patru au declarat ca au recurs la aceasta metodă deoarece nu dețineau documentele necesare să ajungă în țări precum Germania, Austria sau Elveția. La finalizarea cercetărilor, cei patru cetățeni sirieni vor fi predați autorităților de frontieră din Bulgaria, conform protocolului existent între cele două state.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7842 secunde