Patru persoane, reținute după ce au înșelat mai multe firme cu peste 670.000 de lei

241

Articole de la același autor

Patru persoane suspectate de înșelăciune au fost reținute, după ce ar fi indus în eroare reprezentanții mai multor firme, în legătură cu contracte de vânzare-cumpărare și de consultanță pentru obținerea de fonduri europene, prejudiciul fiind de 675.200 de lei, informează Poliția Capitalei.

Potrivit anchetatorilor, cei patru, în perioada aprilie - august 2012, prin folosirea de calități mincinoase și de mijloace frauduloase, cu prilejul încheierii și executării unor contracte de vânzare - cumpărare având ca obiect tablă zincată și fier beton sau a unor contracte de consultanță pentru obținerea unor fonduri europene, ar fi indus în eroare reprezentanții mai multor societăți comerciale.

Suspecții au fost reținuți în urma a cinci percheziții domiciliare efectuate miercuri, în județele Vâlcea și Gorj, de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Cei patru, suspectați de comiterea unor infracțiuni de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave și fals în înscrisuri sub semnătură privată, vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul București, cu propunere de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3693 secunde