Paznic găsit mort la șantierul autostrăzii de la Murfatlar

1220
Ieri dimineață, în jurul orei 8,30, oamenii legii din Murfatlar au fost anunțați că, la punctul de lucru al societății comerciale ce efectuează lucrări la Autostrada A2, un agent de pază a fost găsit mort.
Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că persoana respectivă a decedat în cabina unui buldozer. Bărbatul a fost identificat rapid în persoana lui Ștefan Terciu, de 23 de ani, din comuna Tortoman, județul Constanța.
Polițiștii spun că, în noaptea de 19 spre 20 decembrie, tânărul efectua serviciul de pază, asigurând utilajele societății care desfășoară lucrări la Autostrada A2. A doua zi de dimineață, când trebuia să se facă schimbul de tură, Terciu a fost găsit decedat de colegul său, în cabina unui buldozer. Polițiștii au găsit în aceeași cabină două pietre și urme de cenușă, iar lângă utilaj un semn de circulație de formă rotundă, pe care se afla cenușă și jar.
Medicii de pe ambulanța care s-a deplasat la fața locului au încercat manevre de resuscitare mai bine de jumătate de oră, dar care nu au dat rezultat, în cele din urmă fiind nevoiți să constate decesul tânărului.
Cadavrul lui Ștefan Terciu a fost transportat la morga Cimitirului Central Constanța, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor care au condus la deces.
Polițiștii spun că, cel mai probabil, tânărul a improvizat o sursă de căldură, și e foarte posibil să fi murit din cauza fumului sau a noxelor emanate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0943 secunde