Pe ce dau Forțele Navale Române peste opt milioane de lei

357
Pe ce dau Forțele Navale Române peste opt milioane de lei - fortelenavaleromane1-1353360825.jpg
Ministerul Apărării Naționale, prin Unitatea Militară 02022 - Constanța, solicită achiziționarea mai multor produse, combustibile ori alimentare, pentru care se vor "investi" peste opt milioane de lei. 

Printr-un prim contract de achiziție, UM 02022 - Constanța caută un furnizor de combustibil lichid ușor pentru uz industrial necesar centralelor termice care furnizează agent termic unităților militare din cadrul Statului Major al Forțelor Navale Române.

Valoarea estimată a acestei achiziții este de 7.045.750 de lei, iar procedura achiziției va fi licitație deschisă, după cum se precizează pe site-ul www.e-achizitii.com. Criteriul de atribuire va fi prețul cel mai scăzut, iar data limită de depunere a ofertelor va fi 8 ianuarie 2013. Ofertele vor fi deschise însă abia pe la finele lunii ianuarie 2013, respectiv 28 ianuarie 2013.

Printre multe alte condiții impuse, ofertanții trebuie să precizeze informații clare privind activitatea anterioară a firmelor pe care le reprezintă. Prin urmare, ei trebuie să depună o fișă de informații generale, care să confirme ca cerință minimă o cifră de afaceri globală pentru ultimii trei ani în valoare de cel puțin: 2.378.000 lei pentru ofertanții care depun oferta pentru combustibil lichid pentru uz industrial tip M și 1.716.000 lei pentru ofertanții care depun oferta pentru combustibil lichid ușor tip III. De asemenea, le vor fi solicitate inclusiv bilanțurile contabile pe ultimii trei ani.

Aceeași unitate militară face achiziții serioase, în următoarea perioadă, și pentru achiziționarea unor produse alimentare. Este vorba de o altă licitație care se va ține, de data aceasta, chiar înainte de Crăciun, și care vizează achiziționarea de salam de Sibiu.

Suma pe care reprezentanții ministerului o pun la bătaie pentru cumpărarea de salam de Sibiu este 275.262 de lei. Criteriul de atribuire va fi prețul cel mai scăzut. Data limită de depunere a ofertelor va fi 4 decembrie 2012, iar data deschiderii ofertelor - 24 decembrie.

La aceleași date calendaristice, vor mai fi achiziționate: carne de vită refrigerată, în valoare de 350.000 de lei, și carne de porc refrigerată (pulpă de porc dezosată și spată de porc dezosată), în valoare de 540.000 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.28 secunde