Pe urmele bișnițarilor de țigări de la Gară

3392
3
Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Constanța au confiscat, miercuri, peste 8.000 de țigarete. Aceștia au surprins, în apropierea Gării Constanța, un bărbat și o femeie, de 29 de ani și respectiv 30 de ani, care vindeau țigări de contrabandă. Asupra lor au fost găsite peste 400 de pachete de țigări, de diferite mărci, aduse din Republica Moldova.

Suspecții au declarat că au achiziționat țigările din magazinele cu profil duty free în scopul comercilizarii. Întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 4.060 lei, a fost confiscată, iar suspecții au fost amendați, fiecare, cu câte 1.000 de lei.

Comentează știrea

vecinii
30 decembrie 2011
Pont pt Politie

D-lor politisti, chiar nu stiti ca in zona Complexului si fosta Cantina din Abator inca mai colcaie bisnitarii de alcool si tigari care mai incing si cate un barbut?? Sunt acolo de peste 30 de ani cu portbagaje pline de tigari si bauturi de contrabanda!... Ce vedem noi zilnic oamenii de rand, cum de nu vad oamenii pregatiti, platiti sa surprinda aceste aspecte? Cat ii mai tolerati?? E adevarat ca mai trec echipaje de politie pe acolo, dar nu mica ne-a fost stupoarea sa constatam ca unii politisti discuta amical cu bisnitarii!... mai departe nu vreau sa merg cu supozitiile... trageti dvs concluziile!

AntiParatori
30 decembrie 2011
Pentru 1

Mai "Vicinu"!!,matali esti cu "capra vecinului",asa ca-pentru paratori:Hai sechetir!!

Miruna
30 decembrie 2011
dar ce doar acolo....in centru cum e?macar bisnitarii d e la ABATOR sunt cumsecade da r interlopii din centursii pun puradeii la ciordeli,traficheaza curvearmedroguri..dar ce ii pasa sectiei 3 !:)

asta e Romania. E condusa de hoti si populata in proportie de 80 la suta de lenesi,perversi ,profitori. Toti kkciosii au ajunsa colcaie prin diferite instituii ale statului,deci si in poltie-nu spun ca nu sunt si pe acol oameni cinstiti sau de valoare dar marea majrotiate a politzailor si a celor din min.de interne sunt ori prosti ori incomptetenti ori mana in mana cu interlopii-au spus= o si rapoartele sri..sau europol!.DAR CE SA NE UITAM LA RAPOARTE STRAINE? Nu se vede chiar la noi ,in centrul orasului,care e situatia?...se vede la o poshta prietenia sectiei 3 cu interlopii rrromi sau nerromi...bleaaaaah!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9298 secunde