Pedeapsă pentru un bărbat care și-a înjunghiat fiul: închisoare cu suspendare!

129
Pedeapsă pentru un bărbat care și-a înjunghiat fiul: închisoare cu suspendare! - 11295196400-1513761479.jpg

Articole recomandate

Un bărbat din Codlea care fusese trimis în judecată pentru tentativă de omor, după ce și-a înjunghiat propriul fiu, a fost condamnat de magistrații Tribunalului Brașov la 3 ani de închisoare, dar... cu suspendare, având termen de supraveghere de 3 ani.


Sentința nu este definitivă, existând drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.

În cazul în care pedeapsa va rămâne definitivă, inculpatul Nicolae G. va avea mai multe obligații, printre care să comunice informații și documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență, să frecventeze un program de reintegrare socială stabilit și derulat de către serviciul de probațiune și să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 90 de zile.

Instanța a dispus punerea de îndată în libertate a bărbatului, el fiind în arest preventiv din data de 31 august.

Pe latură civilă, judecătorii au admis acțiunea Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov și-l obligă pe inculpat la plata sumei de 1.477,74 lei cu titlu de despăgubiri civile reprezentănd daune materiale (contravaloarea prestațiilor medicale primite de victimă).

În seara de 30 august, inculpatul și-a înjunghiat fiul, în timp ce se aflau în locuința comună din Codlea.

Din primele cercetări, anchetatorii au stabilit că, pe fondul consumului exagerat de alcool, între cei doi s-a "reaprins" un conflict mai vechi, iar tatăl a pus mâna pe un briceag și și-a înjunghiat fiul.

Apoi, cei doi s-au luat la bătaie, folosind o sapă și un hârleț, conform datelor oferite la vremea respectivă de purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, procuror Adrian Aldea.

Astfel, după ce cazul a fost sesizat prin 112, echipajele medicale ajunse la fața locului i-au preluat pe ambii bărbați și i-au fost transportat la spital, dar părintele a refuzat să fie internat. Prin urmare, el a putut fi reținut, apoi arestat preventiv, scrie realitatea.net




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3808 secunde