Pedepse cu închisoarea pentru o înșelăciune cu un prejudiciu de un miliard de lei vechi

774

Patru persoane care sunt acuzate că au comis, în 2006, o înșelăciune soldată cu un prejudiciu de aproximativ un miliard de lei vechi au fost condamnate, ieri, de magistrații de la Tribunalul Constanța la pedepse cuprinse între două luni și zece ani de închisoare cu executare.
Dorel Rogoz, cel care a pus la cale înșelarea mai multor societăți comerciale din Constanța, a fost condamnat la zece ani de închisoare, Marioara Jana Șerbănoiu, la doi ani de închisoare, Constantin Marin Drugă, la cinci ani de pușcărie, iar Nicușor Neacșu, la cinci luni de închisoare cu executare. Sentința nu este definitivă.
Anchetatorii spun că, în perioada 7 octombrie - 14 noiembrie 2006, Dorel Rogoz, din Bacău, alături de Marioara Jana Șerbănoiu, dându-se drept administratorii societății Power Speed Trans SRL, își arătau intenția că vor să cumpere diverse mărfuri. Pentru a fi cât mai credibili, ei arătau administratorilor firmelor diverse documente de înființare, funcționare și de contabilitate falsificate, cât și buletine de identitate false.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.571 secunde