"Pentru distracția din noaptea de revelion"

279

Articole de la același autor

Un bărbat a fost surprins de un echipaj de jandarmerie în timp ce încerca să vândă, în Mangalia, articole pirotehnice, fără documente legale.


Ieri,  în jurul orei 11, jandarmii constănțeni au surprins un bărbat, pe strada 1 Decembrie 1918, în timp ce deținea, în vederea comercializării, nu mai puțin de 434 de articole pirotehnice, fără a avea autorizație în acest sens.
Inuzbei M., de 32 de ani, le-a declarat jandarmilor că dorea să vadă cum se folosesc și avea de gând să le folosească în noaptea de revelion, nicidecum să le vândă.


Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru deținere fără drept, comercializare a obiectelor artizanale și de distracție pe bază de amestecuri pirotehnice din clasele II-IV, T.1, T.2, precum și a artificiilor din categoria obiecte zburătoare luminoase și a pocnitorilor din clasa I, acesta urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.


Jandarmii constănțeni atrag atenția asupra faptului că deținerea, comercializarea sau folosirea, fără autorizare, a obiectelor pirotehnice constituie infracțiune, dar și asupra riscului pentru integritatea corporală la care se expun persoanele care le folosesc și cei din apropierea acestora. Totodată, militarii au rugămintea ca cetățenii să nu folosească astfel de obiecte și să sesizeze forțele de ordine publică despre prezența unor persoane care aprind petarde sau artificii interzise, punând astfel în pericol integritatea fizică și uneori chiar viața celor din jur.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : S-a ascuns de polițiști timp de trei ani
Marţi, 18 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Pieton călcat pe zebră
Luni, 17 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Acțiunea "Foc de artificii"
Pagina a fost generata in 0.5283 secunde