"PEPENI CU SPUMĂ ÎN LOC DE ZEAMĂ". Reacția Kaufland România SCS

1264

Articole recomandate

Urmare a articolului intitulat "PEPENI CU SPUMĂ ÎN LOC DE ZEAMĂ, ÎNTR-UN SUPERMARKET DIN CONSTANȚA", compania Kaufland România SCS și-a exprimat punctul de vedere.

"Acel utilizator de Facebook nu a pus la dispoziție niciun bon sau alt act, care să dovedească faptul că pepenele a fost cumpărat din Kaufland, în condițiile în care, la ora actuală, pepenii se vând, grație sezonului de vârf, la aproape orice colț de stradă.

De asemenea, nu exista niciun fel de informații sau buletin de analize care să ateste că pepenele referit în postare ar fi injectat cu pesticide.

În ceea ce privește utilizatorul Facebook, în ciuda eforturilor noastre de a-l contacta și de a lămuri situația, nu a răspuns la niciunul dintre mesajele noastre.

Separat, compania noastră a demarat propriile investigații pe toate loturile de pepeni aflate în depozitele noastre, nefiind constatată, până în prezent, nicio abatere de la standardele de calitate și siguranță alimentară. Vă asigurăm că ținem la calitatea produselor comercializate în magazinele noastre și ne dorim să oferim clienților noștri o experiență cât mai plăcută la cumpărături. În plus, clienții sunt rugați să se adreseze imediat Biroului de Informații pentru clarificarea situației sau să apeleze gratuit numărul de telefon 0800.080.888 de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 - 18.00.

Mai mult, ca urmare a articolului apărut în presă, DSV Constanța a efectuat, astăzi, în magazinul Kaufland Năvodari, un control având ca obiect calitatea pepenilor verzi comercializați, raportul de inspecție încheiat menționând expres faptul că "sesizarea din presă nu se confirmă", pepenii verificați aleator neprezentând niciun fel de modificări organoleptice".

Cu stimă,

Kaufland România SCS

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9926 secunde