Percheziție domiciliară în Constanța. Doi indivizi au fost reținuți pentru că au agresat un bărbat pe strada Eliberării

257
Percheziție domiciliară în Constanța. Doi indivizi au fost reținuți pentru că au agresat un bărbat pe strada Eliberării - arestari-1694621352.jpg

Articole de la același autor

La data de 12 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința a doi bărbați, de 57 de ani, respectiv 29 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.


Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 1 septembrie a.c., pe fondul unui conflict legat de nerestituirea unei sume de bani, aceștia ar fi agresat fizic, pe strada Eliberării, un bărbat, de 44 de ani.


În urma efectuării percheziției domiciliare au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, un autoturism, 800 de lei, două telefoane mobile, precum și mai multe înscrisuri cu valoare probatorie.


Cei doi bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


La data de 13 septembrie a.c., bănuiții au fost prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Martie 2014
Stire din Eveniment : Șeful ASF, arestat pentru 30 de zile
Pagina a fost generata in 0.5014 secunde