Percheziții de amploare, în această dimineață

162
Percheziții de amploare, în această dimineață - perchezitiilaconstanta1401296678-1440054695.jpg
Percheziții de amploare au loc în această dimineață, în județul Argeș, unde polițiștii caută persoane bănuite de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic, informează Inspectoratul General al Poliției Române. Polițiștii specializați în arme, muniții și substanțe periculoase, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), efectuează la această oră șase percheziții, în județul Argeș.

Perchezițiile vizează probarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic.

La activități participă și polițiști specializați în arme, muniții și substanțe periculoase și luptători de la acțiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.305 secunde