Percheziții de amploare într-un dosar de evaziune fiscală

145
Percheziții de amploare într-un dosar de evaziune fiscală - perchezitii-1430202352.jpg

Articole de la același autor

În această dimineață, polițiștii din București efectuează 75 de percheziții, în municipiul București și 8 județe, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani./ Vor fi puse în executare 58 de mandate de aducere.
La data de 28 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au descins la 75 de adrese din municipiul București și din județele Ilfov, Timiș, Călărași, Buzău, Teleorman, Bacău, Prahova și Ialomița.


La activități participă polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție  județene Ilfov, Timiș, Călărași, Buzău, Teleorman și Bacău.
Din cercetări a reieșit că cei în cauză, prin intermediul unor societăți fantomă, ar fi înregistrat operațiuni fictive, în scopul deducerii ilicite de T.V.A..


Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 3.000.000 de euro, iar suma totală spălată prin circuitul evazionist se ridică la aproximativ 10 milioane de euro.


Vor fi puse în aplicare 58 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la audieri și dispunerea măsurilor legale.


Suportul de specialitate a fost asigurat de Serviciul Român de Informații. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 28 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Ziua Veteranilor de Război
Marţi, 28 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Cu averile sub sechestru!
Pagina a fost generata in 3.0465 secunde