PERCHEZIȚII DE AMPLOARE LA CONSTANȚA, la persoane bănuite de șantaj și evaziune fiscală

1283
1
PERCHEZIȚII DE AMPLOARE LA CONSTANȚA, la persoane bănuite de șantaj și evaziune fiscală - yxnopwe5nwi2m2m1y2i5mzk5otjkmmu1-1510915225.jpg

Articole recomandate

Polițiștii constănțeni de investigații criminale, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea Direcției Naționale Anticorupție, au efectuat 10 percheziții la domiciliile unor bărbați, bănuiți de șantaj, evaziune fiscală și înșelăciune.


La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, sub coordonarea unui procuror din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat 10 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Constanța și a localității Valu lui Traian, județul Constanța.


Au fost vizate 12 persoane fizice și două persoane juridice, bănuite de constituire a unui grup infracțional organizat, precum și de comiterea unor fapte de înșelăciune, șantaj și evaziune fiscală.


Din cercetări a reieșit că, în perioada martie-noiembrie a.c., membrii grupului infracțional ar fi indus în eroare mai multe persoane, cărora, în urma încheierii unor contracte, le-ar fi executat lucrări de reparații la acoperișurile imobilelor.


În cauză, au fost reținuți, pentru 24 de ore, 9 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 67 de ani, care vor fi prezentați, astăzi, Tribunalului Constanța, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


La acțiune au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Constanța.


Comentează știrea

europeanu
17 noiembrie 2017
Hot ordinar ca mazare

da de ce nu se duce nimeni sa-l controleze pe hotul mazare ? Ca la secatura asta nu trebuie sa cauti mult . Nici la prietenul strut.

Pagina a fost generata in 0.5713 secunde