Percheziții domiciliare. Un bărbat a fost reținut de polițiștii Serviciului Investigarea Fraudelor

94
Percheziții domiciliare. Un bărbat a fost reținut de polițiștii Serviciului Investigarea Fraudelor - fondperchezitii1375889118-1400828943.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Serviciului Investigarea Fraudelor au documentat activitatea infracțională a lui Andrei-Alexandru C., de 23 de ani, a lui Florin R., de 36 de ani, a lui Eugen T., de 41 de ani și a lui Doșan C., de 44 de ani, care în perioada martie - aprilie 2014, prin atribuirea de calități mincinoase de reprezentanți ai unei societăți comerciale din București au achiziționat mai multe obiecte de mobilier, pe care  în momentul preluării le-au achitat prin emiterea unui bilet la ordin falsificat și, ulterior, le-au valorificat în interes personal.


În urma a cinci percheziții domiciliare efectuate ieri pe raza județului Constanta, de polițiștii Serviciului Investigarea Fraudelor, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, s-au recuperat bunuri, obiecte ale infracțiunilor menționate, în valoare de 14.957 lei, ce au fost predate părților vătămate. 


În cauză, față de Andrei-Alexandru C. s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunere de luarea a măsurii de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.4434 secunde