PERCHEZIȚII în CONSTANȚA / Au fost depistați cei care au jefuit o casă de amanet, de Paște / UPDATE

351
PERCHEZIȚII în CONSTANȚA / Au fost depistați cei care au jefuit o casă de amanet, de Paște / UPDATE - jaflacasadeamanet13-1405060645.jpg

Articole de la același autor

UPDATE / Tâlharii care au jefuit casa de amanet sunt arestați deja, în alte dosare 


Potrivit unor surse apropiate anchetei, la jaful de la casa de amanet pe strada Soveja, comis în a doua zi de Paște au participat trei indivizi. În prezent toți trei sunt arestați deja, în alte dosare, iar astăzi au fost aduși la audieri. Doi dintre suspecți au intrat în unitate și le-au amenințat pe casiere, în vreme ce al treilea i-a așteptat la mașină. 
Toți trei au mai comis și alte ilegalități, printre care furturi din locuințe, furturi din societăți comerciale. Unul dintre ei, de exemplu, este arestat pentru tâlhărirea unor prostituate, în municipiul Constanța. 



UPDATE / Una dintre locuințele unde au descins polițiștii constănțeni în această dimineață este în cartierul CET, pe aleea Egretei, bloc C1.

În urma perchezițiilor, zece persoane au fost duse la audieri, la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța.



UPDATE / Perchezițiile din această dimineață vizează, printre altele, prinderea autorilor jafului comis la o casă de amanet de pe strada Soveja, în a doua zi de Paște, anul acesta. La data respectivă, tâlharii au intrat pe ușa uitată descuiată, le-au amenințat pe angajatele care moțăiau în camera din spate a unității și au golit seiful de bani și bijuterii. Paguba a fost estimată la aproximativ 100.000 de lei.



În această dimineață, peste 50 de polițiști constănțeni au descins la zece adrese, opt din municipiul Constanța, iar două în orașul Năvodari. Oamenii legii percheziționează locuințele unde se află persoane bănuite de comiterea unor tâlhării.

La acțiune participă polițiști din cadrul Serviciilor Investigații Criminale, Investigare a Fraudelor, Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Ordine Publică, Acțiuni Speciale, ai Poliției Municipiului Constanța și Poliției Oraș Năvodari, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1177 secunde