Percheziții în Constanța într-un dosar de evaziune fiscală de peste 2 milioane de lei

384
1
Percheziții în Constanța într-un dosar de evaziune fiscală de peste 2 milioane de lei - perchezitii1446102769-1458820300.jpg
Mai multe înscrisuri au fost ridicate în urma a 4 percheziții efectuate de polițiștii de la transporturi într-un dosar de evaziune fiscală. Astăzi, polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime din cadrul Direcției de Poliție Transporturi - I.G.P.R. și cu sprijinul luptătorilor din cadrul S.A.S. Constanța, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au pus în aplicare, pe raza municipiului Constanța și a județului Constanța, 4 mandate de percheziție domiciliară. A fost vizat sediul social și domiciliul administratorului unei societăți comerciale din Constanța, având ca obiect de activitate "comerț al materialelor și minereurilor metalice", prin intermediul căreia s-ar fi comis infracțiuni de evaziune fiscală. Cel în cauză este bănuit că, în perioada 2011 – 2013, nu ar fi evidențiat toate operațiunile efectuate în contabilitatea agentului economic, pentru a diminua taxele datorate bugetului de stat. În urma perchezițiilor, au fost ridicate înscrisuri cu valoare probantă în cauză. Prejudiciul creat prin sustragerea de la plata T.V.A.-ului și a impozitului pe profit a fost estimat la peste 2 milioane de lei. Au fost puse în aplicare 2 mandate de aducere. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Comentează știrea

joiana
24 martie 2016
masca

indiferent de anotimp, oameni in uniforma mascati, dar cu ce au gresit sa fie sufocati de vii, mizerabilii de infractori tot scapa cu ajutorul unora care nu vor sa apere legea!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.42 secunde