Percheziții în județul Constanța. Doi bărbați au fost reținuți

255
1
Percheziții în județul Constanța. Doi bărbați  au fost reținuți - perchezitii-1517594098.jpg
Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi au efectuat

4 percheziții domiciliare la locuințele a 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 42 și 43 de ani, de pe raza județului Constanța, bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni de furt și braconaj piscicol.

În urma perchezițiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri, precum un tractor, o remorcă auto, un autoturism, 4 motocositoare, 3 motoscutere, un ATV, două biciclete, 5 motoferăstrae, 19 cartușe de vânătoare, 8 unelte de pescuit tip plasă monofilament, în lungime de aproximativ 750 de metri și mai multe harnașamente, în valoare totală de 298.500 de lei.

Polițiștii constănțeni au reținut doi bărbați, pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, introducându-i în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând să fie prezentați Judecătoriei Hârșova cu propunere de arestare preventivă. Acțiunea a fost sprijinită de polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale al IPJ Constanța și jandarmi.

Comentează știrea

costica
3 februarie 2018
operator pc

Cautam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email pacurarucostica1963@gmail com

Pagina a fost generata in 0.4984 secunde