Percheziții în Techirghiol și Eforie, la o grupare de traficanți de droguri și de carne vie

511
Percheziții în Techirghiol și Eforie, la o grupare de traficanți de droguri și de carne vie - perchezitiitechirghiol1-1568405841.jpg

Articole de la același autor

Patru bărbați au fost arestați, fiind acuzați că au pus bazele unei grupări infracționale care se ocupa cu traficul de minori, proxenetism și inclusiv aducea în țară droguri de risc și mare risc. 


Miercuri, 11 septembrie, polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii DIICOT au descins la patru adrese, trei din Techirghiol și una din Eforie, având informații că în imobilele respective sunt patru bărbați care au pus bazele unei adevărate "rețele" infracționale. Cei patru bărbați, spun procurorii DIICOT, sunt acuzați că aveau printre preocupări traficul de minori, proxenetism și introducerea în țară a drogurilor de risc și mare risc. 


"În fapt, s-a reținut că, în cursul anului 2019, inculpatul D. A.-R., în vârstă de 29 de ani, a recrutat, determinat și exploatat sexual o minoră, în vârstă de 16 ani, pe raza județelor Sibiu și Constanța, în vederea obținerii de foloase materiale. Minora a fost transportată la domiciliul inculpatului D.A.-R., în municipiul Sibiu, unde a fost determinată să practice prostituția timp de aproximativ 2 săptămâni, în folosul inculpatului. Ulterior, victima minoră a fost transportată și adăpostită într-un apartament închiriat din municipiul Constanța, unde a continuat să practice prostituția. După o săptămână, nemulțumit de încasări, inculpatul D. A.-R. i-a propus victimei să revină în municipiul Sibiu, iar la refuzul acesteia, inculpatul a recurs la agresiuni fizice, provocându-i leziuni ce au necesitat 6-7 zile de îngrijiri medicale.


În vederea exploatării sexuale a victimei minore, inculpatul a publicat mai multe anunțuri pe diferite site-uri de profil", arată procurorii DIICOT. 


De altfel, în urma descinderilor, au fost confiscate 276 de comprimate ecstasy, 565 grame de canabis, 35 de plicuri conținând substanțe cu efect psihoactiv, 8 telefoane mobile și 7 cartele SIM, 2 grindere, 2 cântare electronice, 2.300 de lei, precum și documente cu valoare probatorie. 


"În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a reținut faptul că, în cursul anilor 2017 - 2019, inculpatul D. A.-R., în mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale, a procurat din Olanda și introdus în țară, fără drept, mai multe colete conținând disimulate cantități importante de droguri, pe care ulterior le-a comercializat pe piață ilicită din județul Constanța atât personal cât și prin intermediul celorlalți inculpați, obținând astfel foloase materiale injuste", au mai precizat procurorii DIICOT.
Cei patru bărbați, D.A.R, F.C.S., C.A., D.D.M., au fost reținuți și prezentați instanței de judecată, care a dispus arestarea lor preventivă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6339 secunde