PERCHEZIȚII ÎNTR-UN DOSAR PENAL DE TRAFIC DE DROGURI DE RISC

501
PERCHEZIȚII ÎNTR-UN DOSAR PENAL DE TRAFIC DE DROGURI DE RISC - per-1616850211.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au pus în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară, pe raza orașului Năvodari, la persoane bănuite de trafic de droguri și efectuare de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. 


În urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive, în cursul zilei de ieri, polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanța au descins la locuințele a 2 bărbați, de 25 de ani. 


După administrarea probatoriului, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore față de cei 2 bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.


Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Constanța, precum și de al jandarmilor din cadrul G.J.M. Tomis.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6826 secunde