Percheziții la biroul președintelui Uniunii Executorilor Judecătorești

139
Percheziții la biroul președintelui Uniunii Executorilor Judecătorești - perchezitiimascatibabanovac5-1429511758.jpg

Articole de la același autor

15 percheziții domiciliare au loc la această oră în București, Ilfov și Ialomița. Sunt căutate mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală. Prejudiciul în acest dosar este estimat la 3 milioane de euro. Potrivit unor surse judiciare, perchezițiile au loc și la Biroul Executorilor Judecătorești Dorina și Lucian Gonț. Dorina Gonț este președintele Asociației Executorilor Judecătorești, potrivit Digi24.ro.


"La această oră, Poliția Română efectuează 15 percheziții domiciliare, pe raza municipiului București și a județelor Ilfov și Ialomița, la persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de evaziune fiscală. Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin comiterea de infracțiuni este estimat la 3 milioane de euro", se arată în comunicatul Poliției Române.


"La data de 20 aprilie a.c., peste 70 de polițiști, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, efectuează 15 percheziții domiciliare pe raza municipiului București și a județelor Ilfov și Ialomița pentru destructurarea unei rețele infracționale specializate în săvârșirea de infracțiuni de evaziune fiscală. De asemenea, vor fi puse în aplicare și 8 mandate de aducere emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea de infracțiuni, urmând ca, cei în cauză să fie conduși la sediul Poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor procedurale ce se impun", se mai arată în comunicat.


"Activitățile sunt efectuate într-o cauză penală ce vizează activitatea infracțională a lucrătorilor unui birou de executor judecătoresc și a reprezentanților a 10 de societăți comerciale, ce sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală, săvârșită prin sustragerea de la plata taxelor și impozitelor către bugetul de stat, prin evidențierea unor operațiuni comerciale fictive.


Prin comiterea de infracțiuni, în perioada 2011-2014, bugetul consolidat al statului ar fi fost prejudiciat cu aproximativ 3 milioane de euro", precizează Poliția Română.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6837 secunde